Sluit navigatie

Onderhoud

Als je een scooter intensief gebruikt heeft hij regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. W-Lies Scooters is expert in scooteronderhoud. Ook bij schade kun je bij ons aankloppen. We doen er alles aan zodat je zo snel mogelijk weer kunt rijden.

Heeft je scooter een reparatie nodig? Maak dan een afspraak met ons, zodat we de reparatie kunnen inplannen. Wanneer je in de ochtend langskomt, is je scooter meestal dezelfde dag al gerepareerd. Is het niet mogelijk om de scooter te brengen? Dan halen we hem voor je op.

Accessoires

Wij hebben ook accessoires, passend bij jouw scooter. Van helmen tot handschoenen, wij hebben van alles voor je liggen.

W-Lies-icon1 periodiek onderhoud.png

Periodiek onderhoud binnen 24 uur

Er is geen APK-keuring voor scooters, maar toch is het belangrijk om een keer per jaar langs te komen voor periodiek onderhoud. We lopen de scooter dan nauwkeurig na en kijken wat er vervangen dient te worden. Je bent je scooter dus niet lang kwijt.

W-Lies-icon2 schade en verzekering.png

Schade en verzekering

We kunnen ook schades voor je repareren. Een schade expert komt beoordelen hoeveel de schade kost en of het desbetreffende bedrag kan of mag worden uitgekeerd.

W-Lies-icon3 garantie.png

Garantie

Kom vooral langs als je een onderhoudsbeurt nodig hebt of schade hebt. Ga niet zelf de scooter proberen te repareren. Als je zelf sleutelt heb je kans dat de garantie niet meer geldig is. Het is dan te onduidelijk wat er allemaal met de scooter is gebeurd.

SOCIAL MEDIA

Blijf up to date door ons te volgen!

inschrijven nieuwsbrief ››

CERTIFICERINGEN

Wij werken BOVAG gecertificeerdWij zijn RDW erkend

CONTACTGEGEVENS

Stormsweg 17
2921 LZ  Krimpen aan den IJssel

T  0180 - 514 165
E  info@w-lies.nl

OPENINGSTIJDEN
Dinsdag - vrijdag   09.00 - 17.30
Zaterdag   09.00 - 16.00

Scroll naar boven