• DEALER
  • MONTEUR
  • BETROUWBAAR
  • 10 JAAR ERVARING

W-Lies bestaat 10 jaar!

Als er iemand is die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt is het Martin de Leeuw, van W-Lies Scooters in Krimpen aan den IJssel. Inmiddels bestaat zijn bedrijf al tien jaar en hij heeft er nog steeds geen genoeg van. Wat drijft hem om dag in dag uit met scooters bezig te zijn?

“Let goed op waar je een scooter vandaan haalt”

Woon je in de buurt van Rotterdam en heb je een nieuwe scooter nodig? Ga dan niet online bij een onbekend bedrijf bestellen maar kom naar  naar een betrouwbare scooterdealer. W-Lies Scooters bijvoorbeeld. Deze scooterdealer bestaat al tien jaar. “Wij leveren uitstekende kwaliteit scooters en bieden de juiste service, tegen een eerlijke prijs”, zegt Martin de Leeuw, eigenaar van W-Lies Scooters.

Daarom ga je naar de scooterdealer!

In Nederland rijden duizenden mensen scooter. Je komt ze overal tegen. Het is een van de meest gewilde voertuigen om je mee te verplaatsen. W-Lies in Krimpen aan den IJssel is hierdoor, en mede dankzij hun deskundige en betrouwbare service, al meer dan tien jaar een succesvolle scooterdealer. Waarom kopen mensen eigenlijk een scooter?

Vul je e-mailadres hier in en ontvang de kortingscode voor de actie van deze maand.

"Let goed op waar je een scooter vandaan haalt."

Patricia de Leeuw

"Het leuke aan mijn bedrijf is, dat ik dagelijks contact heb met klanten. Ik krijg een goed gevoel als ze tevreden zijn en blij wegrijden."

Martin de Leeuw

"Als je een scooter bij ons koopt en er is iets mee, dan weet ik de exacte geschiedenis en kan ik het direct oplossen."

Martin de Leeuw

“We zijn erg blij dat we zolang al bestaan. Waarschijnlijk gaan we er een gezellige open dag aan wijden, met leuke aanbiedingen. Al onze klanten zijn van harte welkom dit met ons te vieren!”

Maak gebruik van onze maandactie ››

Zo ziet een werkdag bij W-Lies Scooters eruit

Met een eigen bedrijf ben je altijd bezig. Dat weet Martin de Leeuw van W-Lies Scooters in Krimpen aan den IJssel maar al te goed. Al tien jaar achter elkaar helpt hij mensen aan een nieuwe scooter, en sleutelt hij aan de populaire voertuigen. Hoe ziet een werkdag bij W-Lies eruit?Zo ziet W-Lies Scooters de toekomst

De afgelopen tien jaar heeft W-Lies Scooters veel veranderingen gekend. Hier heeft eigenaar Martin de Leeuw altijd goed op ingespeeld. Zo is zijn vrouw Patricia erbij gekomen, wat voor Martin een grote aanwinst is. “Ik vind het fijn om mijn man te helpen en betrokken te zijn bij wat hij doet. Natuurlijk haal ik ook met alle liefde koffie voor hem en doe ik klusjes die hij niet zo leuk vindt”, zegt ze.

Daarom moet je een keer langs bij W-Lies Scooters

Wil je een scooter kopen en woon je in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Ga dan vooral eens langs bij Martin en Patricia de Leeuw van W-Lies Scooters in Krimpen aan den IJssel. Ze kunnen je alles vertellen over de nieuwste modellen van Peugeot en Kymco.  En over kwalitatief uitstekende tweedehandsmodellen van de andere topmerken. Martin kan ook nog als de beste onderhoudswerkzaamheden en reparaties verrichten bij scooters. Al tien jaar is W-Lies Scooters de succesvolle scooterdealer van Krimpen aan den IJssel.

Vul je e-mailadres hier in en ontvang de kortingscode voor de actie van deze maand.

Wat zeggen onze klanten?

W-Lies-4-sterren.png

"Ik kom hier al een tijdje voor reparatie en inmiddels ook 2 scooters gekocht hier, altijd goed en eerlijk. Prettige omgang."

Ramon

W-Lies-5-sterren.png

"Goede prijs voor een nieuwe scooter, maar belangrijker vond ik de service nog. Klein probleempje werd gelijk verholpen."

Richard

W-Lies-5-sterren.png

"Super goed geholpen aan een nieuwe scooter accu en helm. Ik ga altijd met veel plezier naar W-Lies Scooters in Krimpen toe!"

Ard-Jan

Scroll naar boven