Nieuws

« Terug

Scooter vergelijken: Kymco Like versus Vespa

scootrs_vergelijken_blog2_1.jpg30 apr

Het uiterlijk is het belangrijkst. Nee, toch de prijs. Ja, maar wacht, hij moet ook lekker rijden. En ik wil wel dat hij betrouwbaar is. Aaarrghh, welke scooter moet ik kiezen? Rustig maar, W-Lies helpt je op weg. De komende tijd vergelijken we steeds twee scooters met elkaar. We laten zien waar ze in verschillen of juist gelijk in zijn. Vorige keer vergeleken we de Vespa met de Peugeot Django. Dit keer neemt de Kymco Like het tegen de Vespa op.

It’s all about the money, it’s all about the dun dun do do do dumb

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Beide scooters zijn een goede keuze, maar het verschil in prijs is een goede duizend euro. Waar de Vespa zich niet voor minder dan 3.500 euro prijsgeeft, neem je de Kymco Like al voor 2.549 euro (excl. rijklaar maken) mee. Is het voor jou, net als in het liedje ‘It’s all about the money’, alles wat je moet weten? Dan is je keuze snel gemaakt. Maar we adviseren je om toch even door te lezen over de andere verschillen. Want die zijn er zeker.

Retro Vespa / Moderne Kymco Like / Retro Vespa / Moderne Kymco Like…

Zie je jezelf al helemaal de show stelen met een retro scooter, retro jasje, retro zonnebril, retro tasje, the works? Of is de sportieve look meer jouw ding? In het eerste geval moet je zeker de Vespa kiezen. Dat is de retro scooter pur sang. De Kymco like kies je omdat hij zo’n lekker sportief en modern design heeft.

Eigenlijk zijn er verrekte veel gelijkenissen tussen beide toch heel verschillende scooters. Het is aan jou wat je het belangrijkste verschil vindt.

Bekijk onze nieuwe scooters Bekijk onze tweedehands scooters

Oh, ik wil ook nog een bagagerekje, hoger schermpje en en en

Accessoires zijn helemaal jouw ding. Met een spatbordbeugel, groter windscherm, koffer of bagagerekje is jouw scooter pas écht af. Nou, dan zit je zowel bij de Vespa als bij de Kymco Like op rozen. Beide scooters hebben een breed scala aan accessoires om jouw scooter net die finishing touch te geven. Boeit dat je juist niet zoveel? Ook prima. Beide scooters zijn ook zonder accessoires al supertof om te zien.

Eigenlijk verrekte veel gelijkenissen tussen de Vespa en Kymco Like

De Italiaanse Vespa is gemaakt met plaatwerk/metaal, de Taiwanese Kymco Like met plastic. Maar verder? De Vespa is betrouwbaar, de Kymco Like ook. De Kymco Like is ideaal voor korte en lange afstanden, de Vespa ook. Een Vespa is top om mee te rijden op je 16e én op je 85ste, de Kymco Like ook. Eigenlijk zijn er verrekte veel gelijkenissen tussen beide toch heel verschillende scooters. Het is aan jou wat je het belangrijkste verschil vindt.

Bekijk onze nieuwe scooters Bekijk onze tweedehands scooters

Kymco Like

  • Prijs vanaf 2.549 euro (excl. rijklaar maken)
  • Sportief en modern
  • Breed scala aan accessoires
  • Herkomst: Taiwan
  • Gemaakt van plastic

Vespa

  • Prijs vanaf 3.500 euro (excl. rijklaar maken)
  • Retro
  • Breed scala aan accessoires
  • Herkomst: Italië
  • Gemaakt van plaatwerk/metaal

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven