Nieuws

« Terug

NIEUW: Bezorgscooters voor de zaak

Headerfoto_Nieuwspost_Bezorgscooters.png25 aug

Wij hebben weer een uitbreiding in ons ruime assortiment! Vanaf nu verkopen wij ook bezorgscooters van het bekende merk Kymco. Wat zijn de eigenschappen van de bezorgscooter? Dat lees je onder andere in deze blog!

Bezorgscooter gezocht? Hier vind je hem!

Verkoop jij pizza, sushi of andere maaltijden? Dan wil je natuurlijk dat dit snel (en warm!) bij de klant wordt bezorgd. Maar je wilt ook dat jouw werknemer comfortabel rijdt, want die maakt heel wat uurtjes op een avond. Met deze factoren in gedachten ben je op zoek naar een geschikte bezorgscooter. Gelukkig komt er aan deze zoektocht nu (al of pas) een einde: W-Lies verkoopt de scooter die jij zoekt!

Kom naar de showroom

De Kymco Agility Delivery

Deze 4-takt scooter is bruikbaar voor verschillende toepassingen, zoals het bezorgen van eten of pakketten. Bezorgscooters zijn speciaal ontworpen om meer gewicht te kunnen dragen. Zo is bijvoorbeeld het frame en de middenstander verzwaard.

De Kymco Agility bezorgscooter is leverbaar in twee kleurvarianten: wit en zwart. Deze kleuren geven direct een professionele uitstraling aan de bezorgscooter. Als extra optie kan gekozen worden voor een speciaal geïsoleerde bezorgbox. 

Specificaties

  • Sportief uiterlijk door strakke afwerking
  • Motortype: 4-takt
  • Cilinderinhoud: 49,5cc
  • Prijs: € 1899,- (excl. rijklaar maken)

Meer informatie over de Kymco bezorgscooter voor jouw bedrijf? Die geven we je graag. Neem contact met ons op of kom langs in de showroom, Stormsweg 17 in Krimpen aan den IJssel.

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven