Onderhoud

Als je een scooter intensief gebruikt heeft hij regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. W-Lies Scooters is expert in scooteronderhoud. Ook bij schade kun je bij ons aankloppen. We doen er alles aan zodat je zo snel mogelijk weer kunt rijden.

Heeft je scooter een reparatie nodig? Maak dan een afspraak met ons, zodat we de reparatie kunnen inplannen. Wanneer je op afspraak in de ochtend langskomt, is je scooter meestal dezelfde dag al gerepareerd. Is het niet mogelijk om de scooter te brengen? Dan halen we hem voor je op.

Accessoires

Wij hebben ook accessoires, passend bij jouw scooter. Van helmen tot handschoenen, wij hebben van alles voor je liggen.

W-Lies-icon1 periodiek onderhoud.png

Periodiek onderhoud binnen 24 uur

Er is geen APK-keuring voor scooters, maar toch is het belangrijk om een keer per jaar langs te komen voor periodiek onderhoud. We lopen de scooter dan nauwkeurig na en kijken wat er vervangen dient te worden. Je bent je scooter dus niet lang kwijt.

W-Lies-icon2 schade en verzekering.png

Schade en verzekering

We kunnen ook schades voor je repareren. Een schade expert komt beoordelen hoeveel de schade kost en of het desbetreffende bedrag kan of mag worden uitgekeerd.

W-Lies-icon3 garantie.png

Garantie

Kom vooral langs als je een onderhoudsbeurt nodig hebt of schade hebt. Ga niet zelf de scooter proberen te repareren. Als je zelf sleutelt heb je kans dat de garantie niet meer geldig is. Het is dan te onduidelijk wat er allemaal met de scooter is gebeurd.

Scroll naar boven