• Kies een scooter die bij je past
  • Wat vind jij belangrijk?
  • Advies en verkoop

Scooters vergelijken? W-Lies helpt je een handje!

Keuzestress. Je zou het er bijna van krijgen als je op zoek gaat naar de perfecte scooter voor jou. Uiterlijk, comfort, accessoires, rijeigenschappen, prijs, materialen, herkomst. Waar moet je beginnen?! Simpel, bij W-Lies. Wij vergelijken de scooters. Jij hoeft alleen nog maar te kiezen wat je mooi of belangrijk vindt.

Vespa versus Peugeot Django: hou je van retro of klassiek?

De Vespa is een echte knapperd voor iedereen die van vervlogen tijden houdt. Maar de Peugeot Django doet daar niet veel voor onder. Het verschil zit erin, dat de Peugeot Django net iets beter zijn best doet om het je bijrijder naar de zin te maken. Oh ja, en de prijs.

Vespa en Kymco Like: heel anders, maar toch veel gelijkenissen

Zie je jezelf al helemaal de show stelen met een retro scooter, retro jasje, retro zonnebril, retro tasje, the works? Of is de sportieve look meer jouw ding? Er zijn verrekte veel gelijkenissen tussen de Vespa en Kymco Like, maar toch ook veel verschillen. Het is aan jou wat je het belangrijkste verschil vindt.

Neem contact op

"Het verschil zit erin, dat de Peugeot Django net iets beter zijn best doet om het je bijrijder naar de zin te maken."

"De Peugeot Django is een typisch ‘stokbroodje brie’. De Kymco Like is het kommetje noodles."

"Korte bochtjes, snelle manoeuvres en smalle doorgangetjes. Ze zijn geen enkel probleem met de Peugeot Kisbee RS of Kymco Agility FR."

“De Kymco Super 8 wint het op comfort en de Peugeot Speedfight Darkside heeft op zijn beurt weer die leuke standaard accessoires.”

Scooters vergelijken: Van Spicegirls tot favoriet gerecht

Kies je de ‘Sporty Spice’ Kymco Like of de ‘Posh Spice’ Peugeot Django? Hou je van een kommetje noodles of een stokbroodje brie? W-Lies laat je creatief nadenken over de perfecte scooter voor jou.

‘Geen poespas’-Kymco of ‘wat langer voor de spiegel gestaan’-Peugeot

Zet de Kymco Agility FR en de Peugeot Kisbee RS naast elkaar en je ziet direct het verschil. De eerste is een typisch geval van ‘geen poespas’. De Peugeot Kisbee RS heeft iets langer voor de spiegel gestaan. Afgezien daarvan vertonen deze scooters opvallend veel dezelfde trekjes.

Uiterlijk, comfort, accessoires. Waar kies jij voor?

De Peugeot Speedfight Darkside heeft een sportiever uiterlijk, de Kymco Super 8 wint het op comfort. Maar de Peugeot Speedfight Darkside heeft op zijn beurt weer die leuke standaard accessoires. Het is aan jou waar je de meeste waarde aan hecht.

Overeenkomst: comfort. Verschil: de rest.

De overeenkomst tussen de Peugeot Tweet Evo en de Kymco Agility 16+: grote wielen, dus comfortabel. Op de ontwerpafdeling zijn juist heel verschillende keuzes gemaakt. Stoere lijnen, grove onderdelen en een spitse afwerking versus elegante lijnen, verfijnde onderdelen en ronde vormen.

Neem contact op

Scooter vergelijken: stoere Peugeot Tweet Evo versus elegante Kymco Agility 16+

scooters_vergelijken_blog6_1.jpg10 dec Je hebt een scooter nodig die heel wat meer aankan dan een kort rondje rond de blok. Je rijdt lange afstanden en wilt een scooter die juist daar perfect geschikt voor is. Kijk, in jouw geval is ... lees verder

Scootervergelijking: Sportieve Peugeot Speedfight Darkside en Kymco Super 8

w-lies_superdark.jpg15 okt Je hebt de afgelopen tijd al heel wat scootervergelijkingen van ons voorbij zien komen. Maar wanneer komt er nu eens eentje die twee sportieve toppers met elkaar vergelijkt? U vraagt, wij draaien.... lees verder

Scooter vergelijken: Peugeot Kisbee RS versus Kymco Agility FR

scooters_Vergelijken_blog4_1.jpg20 aug De afgelopen tijd hebben we al meerdere scooters met elkaar vergeleken. De Vespa, Peugeot Django en Kymco Like kwamen voorbij. Veelzijdige scooters, geschikt voor lange afstanden en met een ... lees verder

Scooters vergelijken? Wij doen het voor je! Dit keer: Peugeot Django versus Kymco Like.

scooters_vergelijken_blog3_1.jpg25 jun In onze voorgaande vergelijkingen van de Vespa met de Peugeot Django en de Kymco Like met de Vespa was één verschil overduidelijk: de prijs. Dit keer is het prijsverschil een stuk kleiner. Wat ... lees verder

Scooter vergelijken: Kymco Like versus Vespa

scootrs_vergelijken_blog2_1.jpg30 apr Het uiterlijk is het belangrijkst. Nee, toch de prijs. Ja, maar wacht, hij moet ook lekker rijden. En ik wil wel dat hij betrouwbaar is. Aaarrghh, welke scooter moet ik kiezen? Rustig maar, W-Lies... lees verder

Kies je een retro Vespa of een klassieke peugeot Django?

scooters_vergelijken_blog1_1.jpg05 mrt Een scooter kiezen is soms nog best een dingetje. De keuze is namelijk reuze. Hoe vergelijk je ze? Waar begin je? Dat proberen we je iets makkelijker te maken. De komende tijd zetten we steeds ... lees verder
Scroll naar boven