Elektrische scooters

Elektrische scooters

Lifan_blauw_standpunt02.jpg

Lifan LF 1200DT

De Lifan LF 1200 is een state of the art elektrische scooter. Hij is vanaf de basis als elektrische tweewieler ontworpen. De Bosch 1.500 Watt motor verschaft meer dan voldoende power, een ongekende acceleratie, en gaat zeer economisch om met energie. Tevens wordt er bij het remmen weer energie opgewekt en teruggeleverd aan de accu. De accu is een 24 Amp Lithium-Ion variant met een levensduur tot 2.000 cycli. Hij is uitneembaar zodat u hem thuis, op het werk, in een restaurant of waar dan ook kunt opladen. op de accu zit een laad indicator, zodat u ook los van de scooter kunt zien hoe vol de accu is. Uiteraard kunt u de accu ook gewoon in de scooter laden. Onder de buddyseat bevindt zich de accu, daarboven is nog plaats genoeg voor boodschappen. De buddyseat is standaard vergrendeld en kan alleen met de contactsleatel geopend worden. Het contactslot is extra beveiligd en draait vrij rond zonder het contact in te schakelen. Hij zal dan ook niet snel beschadigen. 

Wanneer de accu's de laatste 15% bereiken wordt er automatisch naar een economisch rijprogramma geschakeld, zodat u toch uw bestemming kunt bereiken. De Lifan LF 1200 is tevens uitgeust met cruise control. Op het mooie en overzichtelijke display is naar uw snelheid niet alleen de resterende accucapaciteit af te lezen, maar ook het actuele verbruik. Het frame kenmerkt zich door zijn stijve constructie, waardoor de Lifan zelfs bij grote belading een uitmuntend weggedrag kent. De gebruike kuststofmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De delen sluiten naadloos op elkaar aan en kennen geen invloed van vibratie. Het rijklaargewicht van 72 kg is een prestatie waar we trots op zijn. 

De positie van het stuur is instelbaar, waardoor u ongeacht uw afmetingen een aangename zitpositie heeft. Leverbaar in 25 en 45 km/u uitvoering in de kleuren blauw, ivoor metallic wit en zwart.

€ 1.999,00 excl. rijklaarmaken

Bekijk deze scooter
volty123-1.3_l.jpg

Nipponia Volty

Mooie retro achtige elektrische scooter. Er zijn veel merkonderdelen gebruikt waaronder Bosch voor de motor en Samsung/LG voor de accu.

De Volty heeft een 1500 Watt sterke Bosch motor die je voorziet van een hoop vermogen. Hij accelereert zeer vlot, zelfs met iemand achterop. Daarmee ben je in een mum van tijd op topsnelheid. De Volty beschikt over Cruise Control. 

De Nipponia Volty uitgerust met 1 accu, maar een 2de accu is ook mogelijk. Met 2 accu’s haal je 100 kilometer wanneer je 25km per uur zou rijden, en 60 kilometer wanneer je 45km per uur zou rijden. 45km per uur rijden is uiteraard alleen mogelijk met de bromscooter uitvoering.

De 60V 24Ah accu is van een Lithium ion type en voorzien van een intelligent batterij management systeem. Deze beschermt de accu tegen diepontlading en laat het opladen snel en veilig verlopen. Opladen doe je gemiddeld in 5 uur wanneer de accu helemaal leeg is. Tussendoor bijladen is geen probleem en kost minder tijd. De accu(‘s) zijn uitneembaar waardoor je niet gebonden bent aan een stopcontact in de buurt. Opladen kan bij deze escooter ook terwijl de accu’s in de scooter blijven zitten. Aan de buitenkant, net onder het zadel zit een oplaadpunt waar je de lader op kunt aansluiten.

Onderweg een telefoon opladen, of misschien een navigatiesysteem gebruiken? Dan beschikt de Volty over een USB aansluiting.

De Volty escooter is uitgerust met een overzichtelijk LCD beeldscherm. De snelheid wordt met grote cijfers weergegeven, en de accucapaciteit is eenvoudig afleesbaar aan de hand van streepjes.

 € 1.999,00 excl. rijklaarmaken

Bekijk deze scooter
iTank-1black-768x740.jpg

Doohan iTank

Doohan iTank - elektrische driewiel scooter

De iTank van Doohan is waarschijnlijk de leukste 45km p/u elektrische scooter met 3 wielen. Hij is robuust, snel, en heeft een voortreffelijke wegligging. Hij rijdt fantastisch, en hij is groot genoeg voor 2 personen. Dankzij de vernieuwde accu technologie is de oplaadtijd erg kort. Ben je op zoek naar een stoere scooter, dan moet je beslist de Doohan iTank kopen.

De Doohan iTank is een super robuuste driewiel bromscooter. Voorheen kon je alleen motorscooters kopen met 3 wielen, en die zijn alleen met een benzinemotor verkrijgbaar. Met de komst van de Doohan iTank kun je nu ook met een scooterrijbewijs op deze stoere machine rijden.

€ 3.249,00 excl. rijklaarmaken

 
Bekijk deze scooter
Scroll naar boven